Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro už klepe na dveře a to znamená jediné – příliv svěží jarní módy. A protože se trendy nevyhýbají ani spodnímu prádlu, ukážeme vám kousky, které ovládnou jarní kolekce. Nebojte se osvěžit sbírku spodního prádla o hravé jarní motivy. Podívejte se na trendy podprsenky, které jsme pro vás vybrali, a nechte se inspirovat!

Sexy podprsenky, které si zamilovaly ženy před vámi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Které podprsenky dlouhodobě bodují? Které střihy si zamilovaly ženy před vámi? Vybrali jsme pro vás oblíbené kousky se svěžími jarními motivy. A jako bonus přidali žhavou novinku. Připravte se na jaro a vpusťte svěží vánek i do svého prádelníku!

Francouzský šarm

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Francouzské ženy jsou pověstné svým skvělým vkusem a oslňujícím šarmem. Milují jednoduchost, luxusní materiály a sexy krajku. To vše v sobě kloubí luxusní podprsenka Caffe Latte! Inspirujte se a oblékněte si toto svůdné prádlo. Košíčky vyztužené jemnou pěnovou hmotou se postarají o bezchybný dekolt. Učaruje vám také jemnými barvami a luxusní francouzskou krajkou. Přivítejte jaro ve velkém stylu!

Přepych pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás příroda obdařila plnými tvary, pochlubte se jimi! Luxusní podprsenka Federica je vybavena speciálně střiženými košíčky, které dají i větším vnadám krásně zakulacený tvar. Kombinace stříbrné barvy a krajky působí neotřele a sexy. Dopřejte si to pravé pohodlí a užijte si obdivné pohledy!

Nebojte se být extravagantní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Push-upku vlastní každá žena, která touží po plném dekoltu. Ale málokterá žena se odváží obléct výraznější kousek. Push-upka Macarene si vás získá na první pohled. Díky vycpávkám vytvoří vskutku okouzlující dekolt. O vaše pohodlí se postará pohodlný střih a bavlněné podšití. Odvažte se a vsaďte na kombinaci ornamentálního vzoru, krajky a tmavě lososové barvy – budete neodolatelná!

Zkuste to s krajkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V té pravé podprsence byste se měla cítit komfortně i sexy. Luxusní podprsenka Ive nabízí pohodlí a sex-appeal v jednom. Unikátně střižené košíčky potažené jemně elastickou látkou se postarají o neodolatelně tvarovaný dekolt. Padnoucí střih zase zajistí celodenní komfort. Šmrnc tomuto kousku dodává vyšívaná krajka a průhledný tyl. Kdo by odolal?

Další články

Načítám