Hlavní obsah
Článek

Nestydatá zpěvačka Miley Cyrus (21) nejspíš do hudebního šoubyznysu svými oplzlými výstupy vnesla nový trend, na který se snaží navázat i její zkušenější kolegyně Beyoncé (32).

Bývalá dětská seriálová hvězdička se rozhodla spojit popovou hudbu se světem erotiky a její tah se dočkal nečekaného úspěchu. Na jejích koncertech je plno, protože publikum Miley už netvoří jen děti, ale také příznivci filmů pro dospělé, jimiž se herečka očividně ráda inspiruje.

Lascivní gesta na jevišti ovšem nejsou ničím novým. Už před 30 lety se podobně prezentovala Madonna, ale Miley toto umění posunula za hranici vkusu. Na jevišti předvádí doslova orgie a divákům v prvních řadách ochotně nabízí pohled do svého rozkroku.

Beyoncé nejspíš na základě tohoto řádění pochopila, že je nutné přitvrdit, protože doba si žádá silnější zbraně. Svou dokonalou postavu tak oblékla do téměř průhledného kostýmu, v němž provokativně zdůraznila bradavky. A aby dostala publikum do varu, nechybělo ani špulení zadečku, které má ve svém repertoáru i její kolegyně Miley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám