Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Napjatá situace na Ukrajině nepřináší klidný spánek ani protagonistům muzikálu na ledě Popelka. Více než stočlenný tým před Vánocemi vystoupil v Kyjevě na osmi představeních a zažil nejen spontánní a nadšené publikum, ale naživo také demonstrační atmosféru i hrozbu vyhlášení výjimečného stavu.

„Všichni jsme se šťastní a v pořádku vrátili na Vánoce domů, ale nyní nás opět tato situace trápí natolik, že nevíme, zda na jarní turné 2014 vůbec přiletí naše dvě krasobruslařské hvězdy,“ říká mistryně světa v krasobruslení Radka Kovaříková.

„Dva z našich vynikajících sólistů momentálně řeší stěhování rodin a další působení na Ukrajině. Jevgenij Lukashenko žije přímo v Kyjevě a Alexej Uskov na Krymu. Tito dva sólisté jsou pro muzikál nepostradatelní. Jevgenij skáče na ledě salta vzad, a to se jen tak někdo za dva týdny, než nám vypukne jarní turné, nenaučí,“ posteskla si Super.cz Kovaříková s tím, že produkce muzikálu s účinkujícími ze sedmi zemí světa zažívá opět plnou pohotovost.

„Zvládli jsme toho hodně, i havárii našeho kamionu při cestě z Ukrajiny, neuvěřitelnou anabázi s transportem živých holubů, kteří v muzikálu účinkují, přes hranice. Doufáme, že i tenhle problém se stihne včas vyřešit. Už na konci měsíce by mělo v liberecké aréně odstartovat jarní turné, než se opět vydá na cesty po světě,“ uzavřela vyprávění Radka Kovaříková.

Reklama

Další články

Načítám