Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Alena Šeredová (46) dnes krátce po půl páté odpoledne řekla své "ano" dlouholetému příteli, italské fotbalové star Gianluigi Buffonovi. Původně se měla velkolepá svatba konat v Chrámu svatého Víta na Pražském hradě. Zde už měli honosné svatby také Nikol Vaidišová s Radkem Štěpánkem a Petr Nedvěd s Veronikou Vařekovou.

Kvůli stávce a plánovaných demonstracím na Hradě ale plány nakonec hvězdný pár upravil. Alena si Gigiho vzala v Basilice svatého Petra a Pavla na pražském Vyšehradě. Početná ochranka se na místo začala sjíždět již před třetí hodinou odpoledne. Gigi dorazil krátce po nich a trpělivě očekával na svoji nádhernou nevěstu, kterou nakonec přivezla společně s jejím otcem luxusní limuzína.

Po ženichovi dorazila i sestra nevěsty Eliška a maminka Aleny. Svatebčani i Gigi se přesunuli do blízké restaurace. Po půl čtvrté se pomalu začali svatební hosté přesouvat do kostela. Pár minut před čtvrtou hodinou tam zamířil i Gigi s maminkou a trpělivě očekával příjezd své vyvolené.

Příjezd nevěsty vyvolal doslova pozdvižení. Bodyguardi obklopili vůz a řidič musel popojet. Alena krátce po čtvrté hodině vešla v dlouhých bílých šatech, pod které si nevzala horní díl spodního prádla, do kostela. Kdo neměl pozvánku, neměl šanci se dostat dovnitř.  Obřad probíhal v italštině, jen Alena mluvila česky i italsky.

Slečna Alena Šeredová se stala paní Buffonovou v půl páté. Svatební hosté nadšeně tleskali. Fotoreportéři, novináři i zvědavci nadšeně čekali, až Alena a Gigi vyjdou z kostela. Dveře kostela se otevřely přesně v pět hodin odpoledne.

Alena a Gigi krátce po páté hodině vyšli z Basiliky svatého Petra a Pavla. V 17:05 vypustili bílé holubice. Manželského polibku se ale přítomní fotografové nedočkali. Manželé Buffonovi deset minut po páté hodině opustili v limuzíně Vyšehrad. Brány areálu se o půl šesté odpoledne zavřely. Svatební hosté už také odjeli a míří na slavnostní hostinu do hotelu Four Seasons.

Svatební hosté jsou ubytování v hotelu Kempinski. Podle zákulisních informací ale hostina a večírek budou právě v luxusním hotelu Four Seasons. Zde stráví Alena a Gigi také svatební noc.

Italská média si už z Aleny, která s Gigim vychovává dva syny - Louise Thomasse a Davida Lee, dělala legraci, že si katolicky založený Ital českou sexbombu, která nesčetněkrát předvedla své vnady, nikdy nevezme. Alena a Gigi ale všem vzali vítr z plachet a od dnešního dne bude mít česká kráska v občance jméno Alena Buffon.

Reklama

Další články

Načítám