Hlavní obsah
Článek

Místo toho, aby Iveta Bartošová (†48) byla ráda, že na podzim zase jakžtakž získala důvěru pořadatelů v to, že je schopná vstoupit na jeviště bez vrávorání a trefit se do playbacku (a vlastně vůbec dorazit na místo místo dřívějších výmluv na nemoci), prý opět pořádně hazarduje se svou další pěveckou kariérou! Jak se Super.cz dozvěděl, hned po prvních podzimních úspěších pěnici mělo nepěkně narůst sebevědomí.

„Původně jsme ji chtěli na koncert, ale najednou byla cena dvojnásobná, tak jsme její účast u nás zrušili. A nebyli jsme prý jediní,“ dozvěděla se redakce od jednoho z pořadatelů.

„Když se Ivetě chvilku daří, ztratí původní skromnost a narostou jí křídla. Říká pak, že přece jako hvězda nebude hrát za pár šušní a účtuje si větší honoráře. A to se pochopitelně nemůže nikomu z pořádajících agentur líbit,“ potvrdila nám Ivetinu stinnou stránku jedna z jejích bývalých spolupracovnic.

I na podzim tak údajně přišla o řadu výhodných zakázek. Jenže jí se zdálo, že byly za málo peněz, a tak raději nevystoupila. „Jiné umělkyně jedou třeba tři menší kšefty denně, nehrají si na mistryně světa. A proto taky ve finále mají mnohem víc peněz. Jestli Bartošové stačí jeden kšeft měsíčně za nějakou relativně vyšší částku, tak prosím. Ale nechtěl bych být její manžel a zbytek dotovat ze svého,“ prozradil svůj názor Super.cz zase jeden z uznávaných promotérů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám