Hlavní obsah
Článek

Courtney Stodden (19) je sice stále ještě manželkou Douga Hutchinsona (53), ale už se snaží zajistit si důstojnou budoucnost. Své silikony vystavila v odvážných šatech a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.

Poté, co loni Hutchinsonovi došla trpělivost a se svou rebelskou partnerkou se odloučil, začala Courtney pracovat na tom, aby nezůstala příliš dlouho bez partnera. Jako správná zlatokopka si totiž musí nového sponzora obstarat dříve, než podepíše rozvodové papíry.

Silikonová blondýna je v poslední době podezřele často k vidění s producentem Davidem Weintraubem, který se rozhodl nebohé Courtney v těžké chvíli podat pomocnou ruku. Hvězdu pokleslých reality show nyní zastupuje a snaží se ji procpat nejen na televizní obrazovky, ale také na filmové plátno a na VIP společenské akce, kde se cítí jako ryba ve vodě.

„Courtney je ztělesněním hollywoodské energie. Disponuje nezkrotnou energií a talentem strhnout na sebe pozornost,“ prohlásil o své svěřenkyni Weintraub, jehož profesní vztah pravděpodobně přešel v něco intimnějšího. Producent chtěl ovšem původně na Courtney vydělat, ale teď to vypadá, že ji bude sám sponzorovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám