Hlavní obsah
Článek

Psal se rok 1966, když Marta Kubišová (81) nazpívala dnes již legendární píseň Karla Svobody Depeše, k níž pak natočila i klip, který byl na svou dobu hodně odvážný. Zpěvačka se v něm chlubí nádherným tělem, z kterého byli snad všichni tehdejší muži paf! Mrkněte na něj ve videu.

„Dali mi přes plavky koupací plášť, což byl nápad pana režiséra Mirka Bašty. Měl pocit, že bych se měla ukazovat. Moc se mi nechtělo, a tam navíc byla zima, ale co se dalo dělat. Pamatuji si taky, že na nás svítili infračervenými světly, takže všichni, kdo jsme ten den točili, jsme dostali zánět spojivek. Druhý den jsem tehdy strávila v slzách,“ zavzpomínala pro Super.cz Kubišová.

Té sice tehdy ležely zástupy mužů u nohou, ona to ale vůbec nevnímala. „Vůbec si to nepamatuju. Maminka se snažila všem odpovídat, ale měla i svou práci. Mě se to osobně moc netýkalo. Topila jsem se totiž v hrozných problémech se svou figurou. Jednou jsem měla špatně krk, podruhé nohy, prostě pokaždé něco. Měla jsem takových mindráků! Maminka mi trochu udržovala sebevědomí, jinak bych vůbec žádné neměla. Takže když mi lidé dnes říkají, jaká jsem byla elegantní, připadá mi, jako by mluvili o někom jiném,“ vzpomíná s úsměvem na dobu minulou Marta Kubišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám