Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) a Petra Faltýnová (46), kteří se koncem minulého roku měli rozejít, opět vrkají jako zamilované hrdličky.

Hvězdný pár společně vyrazil na dovolenou do Jasné v Nízkých Tatrách, kde si užil nejen parádní lyžovačku, ale i bujarou večerní párty v jednom z místních klubů, kterou svým vystoupením Leoš pořádně rozjel. A to tak, že dokonce vyskočil na mixák a předvedl fanouškům pár svých tanečních kousků!

Skvěle se bavila i Petra Faltýnová, která řádila na tanečním parketu, a neustále se k Marešovi něžně tulila.

Mareš, který momentálně moderuje Hlas Česko Slovenska, o svém soukromí nerad mluví a skoupý na slovo byl i tentokrát. „Žádná krize mezi námi nebyla, ale nezlobte se, víc se ke svému soukromí nechci vyjadřovat,“ rázně uťal všechny soukromé dotazy Mareš. S Faltýnovou ale pózoval téměř na každém kroku, a dokonce na zasněženém svahu předvedl se sličnou modelkou líbačku, až pod nimi začal tát sníh.

„Na Chopok mám takovou hodně silnou vzpomínku z dětství, byli jsme tu s rodiči v létě a byla to snad moje nejdelší pěší túra, tak jsem si na ni hned vzpomněl, to tu ale nebyla taková moderní lanovka až na vrchol. Když jsem teď v té kopuli jel, připadal jsem si jako v nějakém sci-fi filmu,“ prozradil se smíchem Mareš, jenž Faltýnovou hezky opečovával a pozval ji na drink do nejvýše položeného rumového baru na Slovensku.

A že by s Faltýnovou nejradši hupsnul do postele i v lyžákách, se všichni mohli přesvědčit, když si na vrcholu prohlížel možnosti romantického ubytování. Nakonec ale na hory letos vyrazí spíše se svými dětmi. „Je to tak padesát na padesát, chtěl bych kvůli synovi, který se vrátil z lyžařské dovolené a chce jet znovu, ale musím to ještě nějak vymyslet,“ uzavřel moderátor, který je velmi pracovně vytížený.

Reklama

Další články

Načítám