Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Několikaměsíční soužití ve vile má za následek nevraživost, která trvá i po ukončení reality show. Přestože spolu soutěžící strávili spoustu času, přátelé z nich nikdy nebudou.

Vzájemná nenávist způsobila rozdělení kolektivu soutěžících a je zřejmé, že všechny VyVolené pohromadě jen tak neuvidíme. Zatímco Eva Feuereislová obráží nákupní centra společně s Luckou, Thomasem, Jafarem, Nikol a Romanou, vítěz Vladko stojí stranou se svými kamarádkami Mirkou a Pavlínou.

Právě vztah Evy s Pavlínou se vyhrotil poté, co Mirčina partnerka pohořela v X Factoru. „Zase jsem měla pravdu! Jak já to jenom dělám? V tomto případě stačí mít zdravé uši,“ tvrdila Eva, která předem avizovala, že Pavlína v pěvecké soutěži nemá šanci. Sama se přitom loni neúspěšně pokoušela prosadit v SuperStar.

„Evino, určitě v tom máš prsty ty, ty mrcho jedna!“ reagovala její kamarádka z vily Lucka. „Jojo, seděla jsem v porotě a za všechny porotce jsem rozhodovala já a poslala ji do háje,“ žertovala Feuereislová na účet Pavlíny. X Factor sice odstartuje až v neděli, ale už teď je zřejmé, že Pavlína se příští vítězkou nestane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám