Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se akce s názvem Ples jako Brno konala v industriálním prostředí Richard Adam Gallery, a nikoli v prostorách s historickým interiérem, jak je u plesů zvykem, tak většina slavných návštěvnic nepodcenila přípravu. Třeba Tereza Fajksová (34), připomínající v pudrové róbě antickou bohyni, uchvacovala svým šarmem, Elisavet Charalambidu zase provokovala odhalenou kůží a efektním provedením své nápadité róby.

Oproti tomu se ale vůbec nezadařilo Monice Bagárové (29). Obvykle slýchává zpěvačka na svůj vzhled jen samou chválu. Poté, co předvedla na akci, se obvyklý scénář konat nebude. Princezna SuperStar zcela ignorovala dress code a nakráčela na rudý běhoun v malých černých koktejlkách, přes které navíc přehodila vestu z kožešiny s dlouhým chlupem, což se naprosto rozcházelo s úrovní akce.

„Monika ani nevěděla, na jakou akci se chystá. Vytáhli ji ven kamarádi a až na místě zjistila, že se jedná o ples," hájil zpěvačku její blízký přítel.

Každý někdy šlápne vedle a my jsme si jistí, že příště nám Bagárová opět vytře zrak.

Reklama

Další články

Načítám