Hlavní obsah
Článek

Když se nedávno Iveta Bartošová (†48) objevila po čase v televizi, aby popřela spekulace o tom, že se dostala znovu do spárů svých závislostí, moc si nepomohla. Sekaná mluva, zpomalené reakce, neupřímný smích… vše naznačuje tomu, že opět není úplně v pořádku. Super.cz se poptal pár jejích bývalých blízkých spolupracovníků, kteří její kritické stavy mají dokonale přečtené, a ti se shodli na jednom: Iveta na tom není vůbec dobře!

„Kdyby byla na alkoholu, mluvila by jinak. Tohle vypadá spíš na nějaké oblbováky. Zdá se, že hlavu má víceméně jasnou, ale nemůže pořádně artikulovat. Pokud ale nemusí brát prášky na ztišení bolesti, jak říkají zubaři, tak je otázka, co si vůbec naordinovala,“ tvrdí jeden z nich. Redakce jeho identitu dobře zná, ale stejně jako u ostatních se ji v zájmu zachování jejich klidu (a také kvůli tomu, aby nedostali nějakou peprnou esemesku od Josefa Rychtáře) rozhodla neuveřejňovat.

I další Ivetini bývalí kumpáni se shodují v tom, že ten den, kdy došlo k natáčení, se asi pěnice nedotkla alkoholu. „Ale na nějaké ty bobulky to vypadá. Jestli ji bolely zoubky, dokázala z manžela určitě vymámit nějaké dryáky. To ona skvěle umí. Dokázat někoho přesvědčit o tom, co chce,“ tvrdí další.

Jiný bývalý spolupracovník, exmanažer Martin Wolf, už před časem na sociální síť napsal, že žádný návrat Ivety se už nikdy konat nebude. „V místech, kam chodí i císař pán pěšky, je kromě pár světlých výjimek už od roku 2003. Potřebuje zavřít do léčebny, jedině to jí pomůže,“ varoval již dříve prorocky.

A co na to ten, který stál za Ivetinou zázračnou podzimní proměnou? Už také od ní dává ruce pryč. „S Ivetou jsem sice občas v kontaktu, ale již není v mé péči. Nyní je to na bedrech jejího pana manžela. Když se mi ale Iveta ozve, rád jí podám opět pomocnou ruku. Myslím, že se ukázalo, že za mého působení se dala do pořádku a tomu jsem rád,“ říká Ivetin tedy dnes již bývalý léčitel Jan Saavedra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám