Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devět měsíců po narození syna Davida má Lucka Křížková (39) snad ještě lepší postavu než před porodem. Držitelka titulu Miss České republiky 2003 taky pravidelně cvičí a modeluje svou postavu tancem. Ostatně potkali jsme ji zrovna na tanečním tréninku se slavnými kamarádkami. Jednu věc se Lucii vytrénovat nepodaří, ani kdyby cvičila čtyřiadvacet hodin denně, a tou je poprsí.

Moderátorka pořadu Sama doma chvíli uvažovala o tom, že by využila služeb plastické chirurgie a nechala si aplikovat implantáty, od této myšlenky už ale upustila. „Mně se hrozně líbí, když má žena hezká prsa. Měla jsem hodně mindráků, což se znásobilo ve chvíli, když jsem přestala kojit a prsa mi z trojek spadla zase na mírné jedničky,“ říká Lucka.

Se současným stavem se ale nakonec smířila. „Je fajn, že se ženský odlišují a nemají všechny velká prsa. Myslím, že já osobně na sobě budu hledat jiné přednosti, než jsou právě ta prsa,“ říká Lucka.

Takže missce nezbývá nic jiného, než být do konce života těhotná? „Doufám, že po druhém dítěti zůstanou prsa o něco větší, protože někomu se to stane. Pokud to nevyjde po druhém dítěti, tak budu ještě potřetí těhotná," smála se.

Reklama

Další články

Načítám