Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Celý rok se těšíte na dovolenou, plánujete čtení knížek, koupání a odpočinek, ale nakonec vám většinu času zabere starost o zábavu potomků. Co to letos udělat jinak?

Dětské kluby – čeští animátoři v ceně dovolené

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V klubu Funtazie se o vaše děti postarají školení animátoři. Velmi oblíbené jsou zejména „snídaně bez rodičů“. Začínají tím, že si český animátor vyzvedne dítě na pokoji a postará se o něj během snídaně s dalšími dětmi. Vy si zatím můžete trochu přispat nebo si jít zaběhat na pláž. Po společné snídani následují hry, výlety a tvůrčí aktivity. V klubech Funtazie je vše dobrovolné. Stačí dítě den předem zapsat na část dne na vybranou aktivitu. A samozřejmě: koupit si tu správnou dovolenou!

Tip: Španělsko: Costa de la Luz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pobřeží Costa de la Luz lemují menší hotely, kilometry širokých pláží a chráněná příroda. Nová destinace, která byla v minulosti hlavně cílem samotných Španělů, si získává stále větší oblibu i mezi českými turisty. Pokud vás omrzí opalování a polehávání na pláži, jen kousek od pobřeží najdete řadu vesniček, kde se mezi místními budete cítit příjemně a vychutnáte si tradiční španělskou atmosféru.

Tip: Egypt – Marsa Alam

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dříve malá rybářská vesnička je dnes druhou nejnavštěvovanější turistickou destinací v Egyptě. Za svůj rozkvět vděčí mezinárodnímu letišti, které zde bylo otevřeno v roce 2001. Oblast je vyhlášeným místem pro potápěče, milovníky šnorchlování a klidné dovolené. Široké dlouhé pláže jsou tu po celý rok i přes miliony návštěvníků příjemně poloprázdné.

Další články

Načítám