Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) patří díky své vytrvalosti k nejbohatším hvězdám světového šoubyznysu. Jsou ovšem i chvíle, kdy by jí člověk ze soucitu strčil pár dolarů do kapsy.

Do své vizáže Madonna investuje nejen závratný balík peněz, ale také spoustu svého času a energie. Dobře totiž ví, že v jejím věku stačí na pár dní polevit se cvičením a na její postavě to bude hned znát. Popová královna je tak pravidelnou návštěvnicí fitness center, kde pravidelně trápí své stárnoucí tělo.

Hudební veteránka se na vrcholu hudební scény pohybuje už přes třicet let a většího věhlasu než ona dosáhl snad jen její dnes již zesnulý vrstevník Michael Jackson. Na koncertních turné Madonna provokuje v nákladných kostýmech, které si může díky udržované postavě i tučnému kontu stále dovolit, ale když si vyrazí zacvičit, rozhodně nevypadá jako VIP klientka s osobním trenérem.

V Los Angeles byla Madonna spatřena v ošuntělé teplákovce a kolemjdoucí neměli tušení, že kolem nich prošla slavná zpěvačka. Pohublá postava totiž spíše než Madonnu připomínala narkomana oděného do zásob Armády spásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám