Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennie Garth (42) patřila v 90. letech díky seriálu Beverly Hills 90210 k největším televizním hvězdám. Z představitelky Kelly je už trojnásobná maminka, která neztrácí půvab ani ve zralém věku.

Jennie strávila s kultovním seriálem od roku 1990 dlouhých deset sezón, během nichž se se svou postavou tak sžila, že bylo prakticky nemožné obsadit ji do jiné role. Podobně jako její kolegové z Beverly Hills tak na svůj úspěch nenavázala a zůstala navždy blondýnkou Kelly, přestože o atraktivitu nepřišla ani po deseti letech po boku Brendy a Brandona Walshových.

Od prvního dílu Beverly Hills 90210 uběhlo už 24 let, ale Jennie Garth vypadá stále k světu. Zatímco Ian Ziering alias Steve brázdí módní mola a Tori Spelling alias Donna neustále řeší svého nevěrného manžela, Jennie se věnuje literatuře. Když atraktivní čtyřicátnice v New Yorku představila svou nejnovější knihu Deep Thoughts from a Hollywood Blonde, s naivní Kelly by si ji spojoval málokdo.

Jennie Garth působila vyrovnaně, přestože její rodinný sen loni skončil. V červnu se po 12 letech rozvedla s hercem Peterem Facinellim, s nímž má patnáctiletou Lucu, jedenáctiletou Lolu a sedmiletou Fionu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám