Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins je šťastně zadaná s Rytmusem, ale její sexy postava nenechává v klidu nejen jeho. Během natáčení Hlasu Česko Slovenska se přesvědčila o tom, že na její krásu se už pějí ódy.

Hudební soutěže nevyhledávají jen kvalitní zpěváci, ale také exhibicionisté, kteří mají více odvahy než talentu, a Hlas v tomto ohledu nebude výjimkou. Dříve, než televizní show vyprodukuje nástupce ukrajinské rodačky Ivanny Bagové, která zvítězila před dvěma lety, na diváky čeká dávka zběsilostí.

Koučové si mezi sebou začnou už dnes rozdělovat slávychtivé uchazeče, ale Jiří Motyčák pro ně bude těžkým oříškem. Zejména Rolins se bude pěkně divit, až před ní zazpívá: „Miluju tudle Darinku, ta když zazpívá, trvá všem chlapcům jenom chvilinku.“ Odvážný uchazeč o její pozornost by to nejspíš pořádně schytal od Rytmuse, ale toho naštěstí v křesle vystřídal Majk Spirit.

Jiří Motyčák to má však pojištěné na všechny strany a ve své vskutku originální písni přiznal slabost i pro Michala Davida, Pepu Vojtka a Martu Jandovou. Bude to stačit na postup?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám