Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předvádět pro návrhářku Janu Berg je pro modelky prestižní záležitost. Berg spolupracuje s Michaelou Maláčovou, šila svatební šaty pro Petru Paroubkovou a obléká se u ní samá lepší společnost. O to větším šokem bylo, když se na mole při její přehlídce objevila dívka, která předvedla místo modelu svá bujná ňadra.

Na módní show předváděly držitelky titulu Miss od aktuální Jitky Nováčkové přes Veroniku Machovou nebo Kateřinu Průšovou. Na Machovou se dokonce přišel podívat i její přítel, kolega Jaromíra Jágra z Omsku, hokejista Roman Červenka.

To, že jako bonus ke své milované uvidí i dívku v takovém topu, nečekal on ani jeho partnerka. "To asi Jana vymyslela, aby se bavili i přítomní pánové," shodli se hosté přehlídky. Ukázalo se ovšem, že nešlo o přírodní porpsí modelky, z níž se vyklubala misska Denisa Domanská. Jde o top s namalovaným poprsím, který má být prý novým módním trendem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám