Hlavní obsah
Článek

Úterní večer strávila Pamela Anderson (56) ve společnosti svého staronového muže, filmového producenta s bouřlivou minulostí Ricka Salomona (46), se kterým byla zvěčněna, jak opouští veganskou restauraci Crossroad v losangeleské čtvrti Beverly Grove. Během zbrklého úprku si při nasedání do vozu zapomněla hlídat sukni a kromě znechuceného výrazu předvedla i něco navíc...

Těžko říct, zda ani jednomu nechutnalo či byli nemile překvapeni přítomností fotografů, jejich protažené obličeje ale o dobré náladě zrovna nesvědčily.

Dvojice, jež nedávno obnovila svatební slib, který si poprvé dala 6. října 2007 během skromného obřadu v hotelu The Mirage v Las Vegas, kráčela několik kroků od sebe a bylo vidět, jak se co nejrychleji snaží ztratit z dohledu paparazzi. Nejslavnější seriálové záchranářce to přitom po čase v bílých minišatech (kupodivu bez výstřihu) opravdu slušelo. Vlasy jí už částečně dorostly, což jí jen prospělo.

Anderson trochu nemile překvapila krátkým sestřihem loni v říjnu. Stalo se tak jen pár týdnů poté, co se provalilo, že se Salomonem znovu randí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám