Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal Březina je nejlepším českým krasobruslařem. Na olympiádě v Soči skončil desátý, což považuje za úspěch. "Umístěním si myslím, že to byl úspěch. Výkonem jsem byl trošku zklamaný, nevyšlo to tak, jak jsem chtěl," řekl Super.cz.

Celý život podřizuje krasobruslení. "Denně stojím na ledě minimálně dvě hodiny. Pak nějaké fitko, hodně regenerace. Stejně času, který strávím na ledě, pak trávím v saunách a na masážích. Na nic jiného téměř není čas. Na přítelkyni si ho však najdu, třeba o víkendech," prozradil Michal.

A o své lásce prozradil ještě mnohem více. "Bydlí se mnou v Americe, kde žiju a trénuju. Je to Američanka a je také krasobruslařka. Potkali jsme se, jak jinak, na ledě, ono to asi jinak nejde. Jmenuje se Danielle Montalbano, jezdila sportovní dvojice. Měli s partnerem výsledky do desítky na Evropě, patnáctky na světě. Soutěžila za Izrael," dodal Březina.

Reklama

Další články

Načítám