Hlavní obsah
Článek

Quentin Kokta už za necelé dva týdny oslaví své první narozeniny. Super.cz jeho maminku Ornellu Štikovou (31) navštívil po dlouhé době, během níž malý neuvěřitelně vyrostl. I když ho stále vozí v kočárku, vypadá to, že každým dnem už začne běhat po svých.

"Já jsem první krok udělala na své první narozeniny, tak kdo ví, jestli to nebude u Quentinka stejně. Zatím sbírá odvahu jít sám. Přidržuje se všeho, co má po ruce," prozradila Super.cz Ornella.

Bývalá modelka přiznává, že si mateřství užívá a její partner Josef Kokta je jí velkou oporou. "V mnoha věcech mi radí a pomáhá mi skoro se vším. Quentin je jeho páté dítě, tak má velké zkušenosti. Jsem ráda, že ho mám vedle sebe, jsem moc šťastná," říká Ornella, podle které je Quentin velmi hodné miminko.

"Ted dvě noci za sebou spal až do osmi, do půl deváté si hraje. Není to dítě, které vstává v pět ráno. Je to spáč, to má po nás obou. A minimálně pláče, spíš se pořád směje," říká modelka.

A po kom je Quentin vizuálně? "Po mně má tvar očí a po Pepovi plné rty. To jsem hrozně ráda, protože mně se nelíbí chlapi, co mají úzké rty. Je dobře, že se to takhle pěkně namíchalo," uzavřela Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám