Hlavní obsah
Článek

Herečka a břišní tanečnice Anife Vyskočilová je známá svým výstředním oblečením a my jsme byli u toho, když svůj šatník doplňovala. A pustila nás i do kabinky, kde v podprsence předvedla své silikony.

"Nemám styl módy, neřídím se podle žádných časopisů. Mám ráda ulítlé věci. Před dvěma dny mi moje sestra řekla, že vypadám jako kašpar. Vzala jsem si barevné kraťasy, tmavomodrý svetr a ještě motýlek. Vypadala jsem jako totální kretén, ale mně se to líbilo," prozradila o svém oblékání Anife a předvedla se v tričku, které zdobil luxusní dámský zadeček.

"Pevný zadek mám na tričku, já ho ztratila někdy před pěti lety. Teď jsem přibrala pět kilo a jsem takové masíčko na mačkání. Nejsem tlustá, jsem tučňák, jsem tučná. V zimě přibírám, v létě hubnu," prozradila s úsměvem Anife.

Se svým partnerem žije již pět let. A ten je s jejím pozadím spokojený. "Můj partner je ujetý na můj velký povadlý zadek. Je to fajnšmekr. Je se mnou pět let a má ho rád. Důležité je, že je černý. Protože se říká, že černá zmenšuje," upřesňuje.

Přítel Vernes ji už několikrát požádal o ruku. "Požádal mě o ruku, koupil mi jeden prstýnek. Byl obrovský. Řekla jsem tenkrát ano, po dvou letech jsem řekla ne a třetí pokus byl zase s prstýnkem. Opět jsem řekla, že nechci. Tak teď zase čekám a už chci k prstýnku i auto," uzavřela se smíchem Vyskočilová.

Reklama

Další články

Načítám