Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová omládla. Na premiéře velkofilmu 300: Vzestup říše předvedla novou image. Od svého kadeřníka si nechala ustřihnout ofinu a ve změně bude ještě pokračovat.

"Dlouho jsem uvažovala, zda do toho půjdu, nakonec jsem se rozhoupala, nechala ustřihnout ofinu, a myslím, že jsem udělala dobře. Ohlasy jsou super, jsem nadšená," řekla Super.cz Mesarošová.

Co na to říká její přítel, jehož totožnost modelka stále tají? Nám se podařilo zjistit, že to je Slovák a prohání se po ledě za pukem. "Chlapům se to líbí, pozitivní ohlasy jsou, vypadám prý mladší. I o deset let říkají. Snad se to příteli bude líbit, ale ještě mě neviděl, takže neví," upřesnila Mesarošová, která si chce nechat kromě ofiny vlasy pořádně narůst.

"Dlouho jsem nosila mikádo, tak si přeju změnu a chci vlasy dlouhé. U blond barvy zůstanu, cítím se v tom sexy, k tmavé barvě se určitě nevrátím, tenkrát to bylo kvůli bývalému partnerovi a nic takového už dělat nebudu. Necítila jsem se v tom," uzavřela modelka.

Reklama

Další články

Načítám