Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle jsme snad za celou letitou kariéru Naomi Campbell (53) neviděli. Jak se zdá, modelka se hodlá vrátit ke svým kořenům a přestává si žehlit své typické afroamerické kudrnaté háro. Campbell se s afrem objevila v pondělí ve studiích kabelové televize BET, aby v pořadu 106 and Park pohovořila o druhé řadě pořadu The Face, kterou se chystá natáčet v New Yorku.

Campbell si popovídala s moderátory pořadu a byl na ni vskutku netradiční, ale zábavný pohled. Zlí jazykové však ihned začali spekulovat, že pokud se nejedná o paruku, Naomi se tímto způsobem rozhodla maskovat svou prořídlou kštici.

Pořad The Face, v jehož první řadě byly kromě Naomi mentorkami začínajících modelek i Coco Rocha a Karolína Kurková, provázely neshody. Karolína dokonce kvůli jízlivé Campbell z show málem odešla. Nakonec však dívka z její skupiny zvítězila. V druhé řadě čokoládová módní ikona kolegyně vyměnila za Američanku Lydiu Hearst-Shaw a Rusku Anne Vyalitsynu známou také jako Anne V.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám