Hlavní obsah
Článek

Herec a rocker Jared Leto se několik let neobjevil před kamerou. Pak ale přijal roli ve filmu Klub poslední naděje a hned je z toho Oscar. Cenu dostal za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli. Dvaačtyřicetiletý představitel transsexuála trpícího smrtelnou chorobou AIDS po předávání cen přiznal, že ani svůj film neviděl.

„Ještě jsem ten film neviděl. Myslím, že jednou ten film uvidím, protože budu svým způsobem zvědavý. Ale byla to opravdu intenzivní role. Pro mě je lepší zrovna teď to nechat být a nekoukat na to,“ svěřil Jared v talk show s Ellen DeGeneres, kam přišel nevyspaný, neboť po předávání Oscarů propařil celou noc.

„Dostal jsem se do postele nějak při východu slunce, možná v šest ráno, o půl šesté. Nezlobte se na mě, ale byl to čas, který si člověk musel užít. Byl to východ slunce, který chcete vidět. Byla tam má matka i můj bratr a největším zážitkem celé noci bylo, když jsem viděl svou mámu, jak tančí s Madonnou. Včera jsem potkal tolik úžasných lidí, ať už to byly Jane Fonda či Liza Minnelli,“ pochvaloval si nevyspalý Jared.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám