Hlavní obsah
Článek

Rozvádějící se hvězda amerických reality show Courtney Stodden (19) se už poohlíží po novém sponzorovi. Svými zbraněmi se rozhodla zaútočit na potenciální partnery, kteří mají dostatek prostředků, aby si pořídili drahý silikonový doplněk.

Courtney Stodden se po experimentování opět vrátila ke svému tradičnímu peroxidovému přelivu, který je stejně přirozený jako zbytek jejího těla. Přestože je tento postrach majetných mužů stále v teenagerovském věku, plastičtí chirurgové se už pořádně vyřádili.

Zejména v oblasti dekoltu stále ještě manželka hollywoodského herce Douga Hutchinsona (53) disponuje množstvím silikonu, které by vystačilo pro celou kliniku. Její vnady, které ostře kontrastují se štíhlou postavou, jsou ovšem pro muže velmi atraktivní. Když Courtney v Los Angeles vyrazila na zbohatlický večírek, pánové se k ní jen hrnuli navzdory tomu, že tím rozhodně nepotěšili své oficiální partnerky.

Silikonová hvězdička Stodden bude ovšem brzy opět svobodná a vlastní příjem na její zdokonalování nestačí. Proto je nejvyšší čas poohlédnout se po dalším dobrovolníkovi, který ji zahrne svou péčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám