Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V létě oslaví 48. narozeniny a ještě v říjnu nosila těhotenské bříško. Při pohledu na sexy herečku Halle Berry se ovšem oba tyto údaje jeví jako z jiného životopisu.

Čokoládová kráska disponuje křivkami, které popírají zákony času. Táhne jí na padesát, ale žije život o generaci mladší ženy se všemi jeho radostmi. Halle Berry si pořídila druhé dítě ve věku, kdy by mohla být babičkou, ale směle může konkurovat i o čtvrtstoletí mladším maminkám.

Držitelka Oscara za hlavní ženský herecký výkon v dramatu Ples příšer je opravdu přírodním úkazem. Když se po udílení Oscarů objevila na večírku, všem přítomným mužům se zatajil dech. Halle byla totiž stejně žhavá jako v legendární scéně z bondovky Dnes neumírej, od jejíž premiéry už uběhlo neuvěřitelných 12 let. Sexy herečka by si ovšem záběry v oranžových bikinách mohla směle zopakovat i nyní.

Ještě před narozením syna Macea stačila natočit nejnovější pokračování komiksové série X-Men a letos do kin dorazí jako mutantka Storm ovládající počasí. Diváci by však více ocenili roli, v níž by se opět ukázala v celé své kráse jako v Plesu příšer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám