Hlavní obsah
Článek

Moderátor a herec Zdeněk Podhůrský (54) nafotil s oblíbenou seriálovou herečkou Ivanou Jirešovou (47) dost odvážný snímek. Oba umělci přitom mají partnery. Podhůrský o polovinu mladší přítelkyni Ilonku (26), Jirešová má manžela, zpěváka Viktora Dyka, s nímž vychovává osmiletou dcerku Sofii. Přesto společně neváhali nafotit hanbatý snímek, na kterém to vypadá, že jsou zcela nazí!

Obnažená herečka ukazuje svou extrémně štíhlou postavu, Podhůrský nezůstává pozadu, a také on svléká vršek a nechává fotografa zvěčnit své dobře udržované tělo. Série fotek vznikla jako podklad pro plakáty propagující společné divadelní představení.

„S Ivankou Jirešovou jsme nazkoušeli společné divadelní představení, ve kterém hrajeme postupně mládnoucí milenecký pár,“ prozradil Zdeněk Podhůrský.

Jeho kolegyně Jirešová je ale o poznání sdílnější: „Za ty fotky se nestydím, i když se přiznám, že jsem je všechny neviděla. Samozřejmě jsme focení brali s legrací. Stejně jako tu divadelní hru Hledání ztraceného ráje, která je o peripetiích mileneckého páru. Na začátku jsme oba starci a postupně se vracíme zpět až do doby bláznivého mládí,“ přiblížila herečka svou roli.

Autorem hry je Vlastimil Venclík, který má na svém autorském kontě více než dvacet divadelních her, dvanáct filmů, televizních her a dalších počinů. Premiéra divadelní inscenace se koná 24. března v divadle Semafor.

Reklama

Další články

Načítám