Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Občas stačí divadelním kostymérům minimum propriet k přípravě herců do role. Ve stylu 'za málo peněz hodně muziky' proběhla i proměna Kamily Magálové, známé z filmů Líbáš jako bůh a Líbáš jako ďábel, které do role paničky z vyšší společnosti postačilo obmotat si hlavu šátkem a nasadit černé brýle. Naštěstí si tento inkognito styl nepřenesla i do civilu, to by byla škoda, neboť šátek se zrzavými vlasy přikryl i část jejího šarmu a přidal roky.

V detektivní komedii Ani za milión, v níž se poslední březnový den představí publiku v pražském Divadle Studio DVA, však hraje zhýčkanou Francouzku, ke které takový styling tak nějak patří. O to víc, když v ruce svírá kufr plný eur, jak předepisuje scénář Michaely Doleželové a Romana Vencla a režie Jakuba Nvoty.

Sekundovat jí bude její krajan Marián Geišberg, kterého u nás známe především díky poslednímu filmu Alice Nellis Revival, kde si zahrál stárnoucího (reálným věkem, nikoli myšlením) rockera. V divadle bude tentokrát za námořníka, a čeští diváci tak budou mít možnost poznat další jeho hereckou polohu.

Reklama

Další články

Načítám