Hlavní obsah
Článek

Svět šoubyznysu je tomu reálnému občas opravdu hodně vzdálený. Dvojice známých zpěváků tak může ve videoklipu předvádět žhavé radovánky, přestože jejich soukromý život vypadá úplně jinak.

Jennifer Lopez (44) je dvojnásobnou maminkou, která vede rozvodové řízení se svým třetím manželem a Ricky Martin (42) je gay, který se na sklonku roku po pěti letech rozešel se svým přítelem Carlosem Gonzalezem Abellou. To ovšem slavné dvojici nebrání v tom, aby řádila jako zběsilá a před kamerou předstírala vášeň.

Žhavá maminka šestiletých dvojčat a majitelka legendárního pozadí spojila své síly s fešákem, který poté, co pobláznil celou generaci dívek, přiznal lásku k mužům, a předvedla, že rozhodně nepatří do starého železa. Lopez i Martin už sice překročili čtyřicítku, ale stále patří k nejatraktivnějším interpretům světového šoubyznysu.

Jejich portorikánská krev je nejspíš pořádně horká, a tak ve videoklipu k písni Adrenalina rappera Wisina předvádějí vášnivá gesta, která ovšem mohou působit poněkud nepatřičně.

Reklama

Další články

Načítám