Hlavní obsah
Článek

Modelka Eliška Bučková (34) byla vždy osočována, že její vychrtlost hraničí s anorexií. Když začala chodit s rockerem Václavem Noidem Bártou, její postava se začala měnit. "Moje pečené kachny na noc udělaly své," svěřil Super.cz Noid. Eliška přibrala a už byla jen normálně štíhlá. Teď chce vrátit svoji vychrtlost zpátky.

Eliška jednu dobu svoji postavu neřešila. To, že byla oblejší než dříve, jí nevadilo. Také se místo na modeling vrhla na zpívání. Zpěvačky skutečně nemusejí být tak hubené jako modelky. Ale blížící se léto a obavy z toho, jak bude vypadat, až se svlékne do plavek, udělaly své.

Noid s obavami doprovodil svoji partnerku do salonu, kde se rozhodla podstoupit metodu liposukce, kdy jí přístroj zmrazí tukové buňky v problematických partiích. "Už jsem na bezbolestné liposukci byla, ale jinou metodou, tak chci vyzkoušet novinku," přiznala Bučková. S přítelem jede k moři v červenci, což je tak akorát. Při mražení tukových buněk se totiž špíčky, pokud Eliška skutečně nějaké má, ztrácejí zhruba za měsíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám