Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Známá česká modelka zase překvapuje. A tentokrát to není špulením zadečku, ale vystrkováním svých nebohabojných vnad. Nedávno si nechala na hlavě vyrobit ofinku a vypadá v ní docela zajímavě, teď zase ukazuje, jak provokuje chlapy ve fitku. A je to velká věc!

„Dávám se do formy před odletem do Egypta, kam jedu začátkem dubna,“ svěřila se nám Dominika Mesarošová (38). Chudáci pánové, kteří si kvůli pohledům na její skvosty nedrželi adekvátní srdeční tep a jejich sportování tak přišlo nazmar.

A co říká na své nové vlasy? „Změna je život. Dlouho jsem měla stejné mikádo, chtěla jsem zase nějaký jiný sestřih. Došlo k tomu docela vtipně. Jeli jsme s kamarádem Tomášem na kadeřnickou show, kterou jsem moderovala a on na ní stříhal, a v podniku na dálnici na 163. kilometru mi v deset večer zničehonic řekl, že mi udělá ofinu. Tak se hned šla udělat,“ směje se Dominika.

Ta je se změnou spokojená. „Má to úspěch u mého okolí, ale hlavně já se tak cítím dobře, což je nejdůležitější,“ dodala silikonová kráska, která má už za sebou casting na čtvrtý turnus svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, v němž pomáhá mladým dívkám s dovednostmi potřebnými pro začínající modelky.

Reklama

Další články

Načítám