Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V minulosti patřila k nejžhavějšímu hollywoodskému zboží a její sexy fotky nenechaly v klidu jediného muže. Ve 38 letech ovšem Angelina Jolie působí jako vysloužilá kráska s podstatně dřívějším datem narození.

S Bradem Pittem tvořila nejkrásnější pár světového šoubyznysu, ale bohužel stárne závratnějším tempem než její životní partner, s nímž vychovává šest dětí. Angelina Jolie je v poslední době na roztrhání a vedle herectví se věnuje i filmové režii a aktivně působí jako velvyslankyně dobré vůle OSN. Vražedné pracovní tempo ale dává hollywoodské hvězdě pořádně zabrat a nejspíš si pořádně neodpočine ani doma, protože její početná rodinka vyžaduje nadstandardní péči.

Angelina vystupuje jako statečná žena a nikdy ani náznakem nepřiznala, že by roli šestinásobné matky nezvládala. Rodina je u ní na předním místě, přestože s Bradem Pittem dosud nevstoupila do manželského svazku. Nyní se ovšem zdá, že by měla zvolnit, jinak to s ní dopadne zle.

Na nejnovějších fotografiích totiž působí velmi ztrhaně a její štíhlá postava překročila hranice atraktivnosti. Po loňské mastektomii namísto odpočinku vyrazila do Austrálie natáčet svůj druhý režisérský počin s názvem Unbroken a strašlivě zhubla. Vedle padesátiletého Pitta, který se naopak začal zakulacovat, zcela zmizel dvanáctiletý věkový rozdíl. Angelina fanoušky šokovala především kostnatýma rukama, které působily, jako kdyby patřily o generaci starší ženě.

Reklama

Další články

Načítám