Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás informovali, že Dara Rolins (51) využila natáčecí pauzy v Hlase, který startuje dnes večer, a frnkla za velkou louži. Zpěvačka se rozhodla navštívit svou dlouholetou kamarádku Martu, která zde žije. „Cestu jsem měla dlouho naplánovanou, kamarádce se totiž narodila holčička,“ vysvětluje zpěvačka jeden z důvodů návštěvy Ameriky. Právě ke zmíněné přítelkyni „uprchla“ Dara se svou dcerou Laurou v době, kdy se rozešla s Matějem Homolou a řešila se její tragická dopravní nehoda. „Zůstali jsme tady tři měsíce, bylo to náročné období,“ vzpomíná.

Tentokrát se zdržela na západním pobřeží Spojených států jen deset dní a věnovala se zejména práci. V Los Angeles viděla na vlastní oči přípravy na oscarový večer a v prodejně se zdravou výživou potkala nově ostříhanou Pamelu Anderson (56).

Den před předáváním filmových cen Dara opustila Hollywood a odjela se svým týmem do Nevady, kde proběhne natáčení zpěvaččina nového videoklipu. Ve městě hříchu v Las Vegas potkala česká popová diva další slavné osobnosti. „Kamarádi nám říkali, že včera v kasinu hrál vedle nich u stolu Prince, když jsme pak šli na drink do hotelu MGM, tak pro změnu vedle u stolu hrála poker Miley Cyrus, která tam měla druhý den koncert," svěřila se se svými zážitky Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám