Hlavní obsah
Článek

Newyorčan Dexter Isaac na sebe vzal vinu za střelbu na amerického rappera Tupaca Shakura, která byla součástí loupežného přepadení 30. listopadu 1994.

Muž, který si odpykává doživotní vězení, na webové stránce allhiphop.com tvrdí, že to byl on, kdo před sedmnácti lety na Shakura střílel.

"V roce 1994 mě James Rosemond najal, abych s použitím všech možných prostředků okradl Tupaca Shakura v Quad Studio," napsal vězeň na internetu. "Dal mi 2500 dolarů a všechny špěrky, které jsem mu vzal, kromě jednoho prstenu, který si chtěl nechat. Byl to největší ze dvou diamantových prstenů, které jsme vzali. Říkal, že chce ten kámen vsadit do něčeho pro svou přítelkyni Synthiu Ried. Jako důkaz mám řetízek, který jsme mu tu noc vzali."

Dále uvedl, že se chce omluvit hudebníkově rodině za chybu, kterou udělal. Newyorská policie ale na tvrzení tohoto vězně z Metropolitní vězince v Brooklynu zatím nereagovala.

Tupac  Shakur byl o dva roky později, 13. září 1996, zabit při další střelbě v Las Vegas. Útočník nebyl dosud dopaden. Objevily se ale i spekulace, že rapper mrtvý není a žije na Novém Zélandu.

Reklama

Další články

Načítám