Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Gemrotová (38) je novou vycházející muzikálovou hvězdou. Je absolventkou pražské AMU a bratislavské VŠMU, v Praze se objevuje jako externí sólistka Národního divadla či Divadla Broadway. Zpívala v Německu, Rakousku, Itálii, Francii či Anglii a nyní si zazpívá hlavní ženskou roli ve Fantomovi opery, baletku Christine.

O jejím talentu není pochyb, ale vedle něj má také krásnou tvář a dokonalou postavu. Své štíhlé vypracované nožky vystavila v minišatech, ve kterých vyrazila společně s producentem muzikálu Fantom opery Františkem Janečkem do Pardubic na premiéru muzikálu Cabaret.

Janeček stále ještě nemá úplné obsazení a vybírá další talenty. Právě proto vyrazil i do Pardubic, kde je řada umělců, kteří nejen dobře zpívají, ale také hrají a tančí. Z představení byl nadšen a také ze setkání s ředitelem pardubického divadla Petrem Dohnalem. Divadlo pro jeho Fantoma opery připravuje kulisy.

Reklama

Další články

Načítám