Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a žena moderátora Leoše Mareše (47) už se za dva týdny nebude pyšnit velkými čtyřkami. Monika se rozhodla pro zmenšení svých vnad. Silikonové implantáty si nechala dát po porodu prvního syna Jakuba a nyní půjdou ven.

"Nechám si je zmenšit a vymodelovat na pevné trojky. Už nedrží na svém místě a také není o co stát mít velká prsa. Nenechávala jsem si je kdysi zvětšovat, jen vyplnit. Svoje prsa jsem měla velká. A není to žádný med se s tím tahat," řekla exkluzivně Super.cz Marešová.

Důvodem operace není žádný nový muž. Monika je stále nezadaná a na plný úvazek se věnuje svým synům. "Dělám to jen kvůli sobě," říká rázně.

Strach z operace nemá. "Tenkrát to vůbec nebolelo, nejsem člověk, který by se bál. Možná to přijde ve chvíli, kdy budu ležet na sále, ale zatím je to dobré. Pro krásu se musí trpět," dodala Marešová, která už tři týdny po operaci poletí se starším synem na dovolenou do Mexika. Od lékaře to má schválené. "Neopaluji se bez podprsenky, takže jizvy budou schované," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám