Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Finalista druhé Česko Slovenské SuperStar Petr Ševčík oslavil čtvrteční dvacáté narozeniny pádem, při kterém si namohl záda a zranil si hlavu! Na křtu videoklipu Pravda člena Luneticu Martina Kociána uklouzl na mokré podlaze tak nešťastně, že se lékaři obávali vážného úrazu hlavy.

"Byla to opravdu pecka. Jsem hrozně nešikovný. Kdybych si dal pozor, nestalo se mi to," řekl nám krátce po události Ševčík. Při pádu rozbil zrcadlo a uhodil se do hlavy. Petr se nechal raději odvézt do nemocnice kvůli podezření na těžký otřes mozku. "Naštěstí mi nic není, jen mě brní hlava. Musím si ale dát příště víc pozor, protože to bylo fakt o fous. Stačilo málo a mohl jsem být v těžkém průšvihu," ví Ševčík.

Ten byl hlavní hvězdou středečního Kociánova křtu. Akce Retropárty v hudebním klubu Óčko u Paláce kultury se kromě něj zúčastnila i další soutěžící ze SuperStar Monika Povýšilová, Petr Zvěřina z VyVolených, který jezdí s babetou na Václaváku, pornokrál Robert Rosenberg, Julián Záhorovský nebo zpěvák a tanečník Matěj Kubec alias Matt Pardus. A většina z nich vydržela do brzkých ranních hodin, protože Martin Kocián (47) jim za dýdžejským pultem hrál songy na přání.

Reklama

Další články

Načítám