Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač už ne s tak železnou pravidelností Coco Austin stále oblažuje příznivce ženských křivek vlastními fotografiemi. Využívá k tomu snad všech dostupných sociálních sítí, které jsou v kurzu. Jenže i její někdy lacině umělecké, jindy ‚selfie‘ obrázky se už trochu okoukaly a nevyvolávají takovou senzaci jako dřív. Dnes už totiž velký oblý zadek přestává být něčím neobvyklým.

Kromě Coco, Nicki Minaj či Kim Kardashian zadničku často obtáhnou do úzkého oblečení či něčeho odvážnějšího už i další hrdé majitelky několika kil navíc, a tak zmiňované průkopnice může těšit spíš fakt, že se jim podařilo z křivek, které by se ještě před pár lety dočkaly spíš posměchu než obdivu, udělat velkou přednost. Právě o to totiž údajně Coco šlo. Přála si, aby ženy své rozměrnější tvary vnímaly jako dar, a ne svou součást, s níž se po neúspěšných pokusech o dietu musejí nějak smířit.

Kyprá blondýna se dokázala stát sexsymbolem navzdory skutečnosti, že její míry jsou na hony vzdálené těm ‚modelkovským‘. Sama přitom několikrát fotila a považuje se za glamour modelku. Pro ostatní je ale známá spíš jako manželka rappera Ice-T.

A jaké že jsou ony zmiňované míry? Na svou výšku, pouhých 157 centimetrů, váží 59 kilogramů. Její poprsí je zvětšeno na číslo pět a velikost oblečení nosí 42. Coco je navíc ryzí příklad ‚přesýpacích hodin‘ s mírami 99-58-102 centimetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám