Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz zná další jméno zpěvačky, která ozdobí připravovaný muzikál Fantom opery. A budete zírat, co je momentálně její profesí.  Půvabná brunetka Miroslava Časarová totiž nejen skvěle zpívá, ale živí se hlavně psaním článků o autech pro motoristický časopis.

"Jde to dohromady. Láká mě v životě mít dvě oblasti - hudební a automobilovou. Když mě jedno přestane bavit, naštve, uteču k té druhé," vysvětluje Mirka Časarová, která je bohužel pro pány zadaná a dokonce šťastně vdaná.

"Mám manžela a dvě úžasné děti," přiznává. S péčí prý problém i během náročného zkoušení Fantoma opery mít nebude. "Všichni se snaží pomáhat, mám skvělou maminku a manžela. A moje děti mi také velmi pomáhají," dodala Miroslava, která v muzikálu bude hrát roli Madame Giri.

"Je to učitelka baletu, asi padesátiletá. Ta role je v příběhu velmi důležitá, protože coby dospívající děvče Fantoma našla, schovala ho v divadle a vychovala ho," uzavřela Časarová.

Reklama

Další články

Načítám