Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Filmová série z kouzelnické školy v Bradavicích z něj udělala dětskou hvězdu, podobně jako z Daniela Radcliffa (24) či Emmy Watson (23). Toma Feltona ovšem filmový průmysl nejspíš poznamenal více než jeho kolegy.

Od natáčení první filmové adaptace kultovní knižní série o čarodějnickém učni už uběhlo 14 let a z herců, kteří ztvárnili školáky potýkající se s kouzlením, jsou dnes dospělí lidé. Při pohledu na představitele Harryho nepřítele Draca Malfoye se ovšem zdá, že od dobrodružné ságy uběhlo ještě o mnoho let více.

Když se Tom Felton objevil v Los Angeles na premiéře svého nejnovějšího filmu, který vznikl podle knihy Tereza Raquinová z pera klasika, jakým je Émile Zola, nevypadal jako šestadvacetiletý mladík. Jeho tvář působila unaveně a nešlo si nevšimnout výrazných vrásek, které mu přidaly několik let navíc.

Felton už dávno není ten Draco Malfoy, jehož si zahrál ve všech osmi filmech vycházejících z knih J. K. Rowlingové. Herectví se věnoval už od osmi let a o nabídky nemá nouzi ani po skončení úspěšné fantasy ságy. Předčasně je však obsazován do rolí mužů pokročilejšího věku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám