Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vanda Hybnerová (55) se poprvé od chvíle, kdy se provalil rozpad manželství se Sašou Rašilovem (51), který už žije s milenkou v Praze, objevila na veřejnosti.

A nevypadala moc dobře. Ač se snaží netruchlit a často vyráží ven, například se svou velkou kamarádkou a hereckou kolegyní Nelou Boudovou (56), na křtu knihy pro děti Dračí oči od své vzdálené příbuzné Kristiny Hlaváčkové se ani nepokusila maskovat svou unavenou tvář.

Opuštěnou herečku aspoň potěšilo, že se v lásce daří její starší dceři Josefíně (20), která ji do knihkupectví doprovodila a poprvé se pochlubila svým přítelem, o němž se Super.cz zmínila už na projekci filmu Na druhý pohled, v němž hrála.

"Přítele mám, asi půl roku, takže když se ptáte, zda mne mají diváci, kteří mě ve filmu uvidí, šanci poznat i jinak, říkám ne," odpálkovala všechny potenciální nápadníky Rašilovová. A zdá se, že přítel její dcery se zamlouvá i samotné Vandě Hybnerové, která s ním ochotně zapózovala a na chvilku zapomněla na své vlastní manželské chmury.

Reklama

Další články

Načítám