Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Pavla Tomicová, kterou si diváci pamatují díky roli psycholožky Kulkové v dnes už kultovním filmu Nuda v Brně, se pořádně ztrapnila ve vědomostní show Máme rádi Česko.

Karvinské rodačce a držitelce Ceny Alfréda Radoka z roku 1999 to však vůbec nevadilo a svým nakažlivým úsměvem bavila Jakuba Prachaře, Martina Dejdara a další účastníky primácké soutěže.

"Já vím všecko, ale nevzpomenu si," varovala moderátora Libora Boučka svérázná Tomicová. Že si nemohla vzpomenout, kolik manželek měl Karel IV., by se ještě dalo pochopit, ale Tomicová selhala u otázky, na kterou by znal odpověď každý školák na základní škole.

Herečka totiž nevěděla, jaká je nejdelší řeka, jejíž tok je na území České republiky. "Já vím, ale nemůžu si vzpomenout," zopakovala svou oblíbenou větu. Vltava jí ale na mysli nevytanula.

A kde že se narodil génius Jára Cimrman? „To vím přesně, v Havířově, a ať mi to někdo vyvrátí,“ smála se u cimrmanovské otázky jako na lesy. Na to, jak by u vědomostního testu propadla jako zlobivá školačka, se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám