Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká reality star Kim Kardashian (43) určitě nebude s radostí vzpomínat na svou poslední návštěvu Evropy. Teď možná lituje, že kývla na nabídku pozvání na vídeňský ples od jednaosmdesátiletého miliardáře Richarda Lugnera. Kim za svou čtvrteční účast na prestižní společenské události u našich jižních sousedů údajně inkasovala v přepočtu necelých sedm miliónů korun, ale spokojenost nebyla ani na jedné zúčastněné straně.

Kardashian byla od začátku zasmušilá, ačkoli na akci nechyběla její matka Kris a jí to jako obvykle náramně slušelo. Šetřila úsměvy, a navíc neskrývala, že neumí tančit. Lugner o ní následně prohlásil, že je protivná.

Podle serveru TMZ se však na akci ke Kim přiblížil běloch s maskou černocha na obličeji a začal imitovat jejího snoubence Kanyeho Westa. Kardashian, která se na plese zdržela asi hodinu a půl, čelila údajně ještě dalším rasistickým narážkám od jiného muže a poté bál opustila.

„Kim byla protivná, protože nedodržovala domluvený program,“ postěžoval si jednaosmdesátiletý podnikatel Lugner, kterého údajně její návštěva včetně honoráře s veškerým servisem vyšla na deset miliónů korun. Kim následně měla na jeho adresu uvést, že byl agresivní, dotěrný a chtěl, aby je ochranka nechala o samotě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám