Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

To je ale fofr. Americký herec Ashton Kutcher (36) očividně po životě svobodného mládence netouží a hrne se z jednoho svazku do druhého. Jeho druhou vyvolenou je po Demi Moore (51) výrazně mladší Mila Kunis (30).

Přestože mezi Kutcherem a Moore byl věkový rozdíl 15 let, jejich manželství mělo na hollywoodské poměry celkem pevné základy. Herecký pár spolu vydržel osm let, přestože Ashtonovi bylo jen o 11 let více než hereččině nejstarší dceři Rumer, jejímž otcem je Bruce Willis.

K rozvodu Kutchera a Moore sice došlo až na konci listopadu, ale pár už spolu dlouhodobě nežil. S Milou Kunis byl Ashton vídán už před dvěma lety, ale vztah nejprve popíral. Teď už je ovšem svobodný a kráska s ukrajinskými kořeny je jeho oficiální partnerkou.

Hvězda filmů Černá labuť, Méďa a Mocný vládce Oz je hrdou majitelkou zásnubního prstenu, který je opravdu nepřehlédnutelný. Kunis v poslední době viditelně přibrala, a tak není vyloučeno, že zásnuby souvisejí s jejím těhotenstvím, které ovšem prozatím nepotvrdila.

Reklama

Další články

Načítám