Hlavní obsah
Článek

Někteří už skoro slyšeli svatební zvony odbíjející poslední vteřiny svobody zpěvačky Katy Perry (39). Jenže americká hvězda se navzdory nedávným zásnubám podruhé vdávat nebude. Ačkoli dostala diamantový prsten teprve nedávno, s Johnem Mayerem se rozešla. Už potřetí během roku a půl, co spolu randí.

K rozchodu podle amerických médií došlo před několika dny, takže John nedoprovázel Katy ani do Londýna a Milána. Když se vrátila minulý pátek do Los Angeles, byla opět sama.

Jejich vztah ale nikdy nebyl klidný. Už pár týdnů poté, co spolu začali v létě 2012 chodit, se po vášnivé hádce rozešli. V půli podzimu ale byli znova spolu, v březnu minulého roku se opět rozešli, aby se na jaře dali zase dohromady. Loni na podzim se objevovali na veřejnosti vždy ruku v ruce jako dvě holubičky a začali hovořit o svatbě. V únoru se pak Katy ukázala v Londýně s kroužkem na levém prsteníčku, na němž byl usazen obří diamant. A o zasnoubení už nikdo nepochyboval.

Katy se teď připravuje na nové turné Prismatic a nemá prý na vztah čas. Kariéře tak dala přednost před partnerstvím. Podle Us Weekly se však s Johnem rozešli v přátelském duchu, budou dobrými kamarády a nadále se podporovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám