Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná medailistka ze Soči Martina Sáblíková měla na olympiádě tu největší možnou podporu. Ač se často říká, že přítomnost nejbližších přímo v hledišti může sportovce rozhodit, u Martiny tomu bylo naopak.

Úspěšnou rychlobruslařku podpora šarmantní maminky Evy Sáblíkové během závodu na její parádní pětikilometrové trati naopak vybičovala k fantastické obhajobě zlaté medaile.

“Po závodě jsem si mohla konečně užít volné chvíle s maminkou. Jsem strašně ráda, že v Soči mohla být se mnou, byla mou velkou oporou,” řekla Super.cz Martina.

Eva Sáblíková do Soči přijela díky programu „Děkuji, maminko“, který vzdával hold maminkám za to, že pomáhají dětem dosahovat svých snů. Jak Eva Sáblíková prožívala úspěch své dcery, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Sympatická blondýnka byla Martině nablízku nejen při závodě, ale i na následných oslavách. Společně si dokonce udělaly čas na návštěvu kosmetického salonu, kde si zlatá Martina nechala udělat nehty s českou vlajkou.

„Odpočinula jsem si, užívala jsem si každou chvíli s Martinou a slavila s celou rodinou její úspěch,” dodala šťastná maminka, která má samozřejmě díky své podpoře lví podíl na úžasných výsledcích své dcery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám