Hlavní obsah
Článek

Herečku Sarah Jessicu Parker vyzpovídala redakce britské edice magazínu Harper’s Bazaar. A kromě toho, že osmačtyřicetiletá hvězda seriálu Sex ve městě přiznala, že má stále všechny střevíce, které před kamerou obula, postěžovala si na nehezké vztahy mezi slavnými ženami. Celebrity se podle ní k sobě zrovna hezky nechovají a používají při rozhovoru dost nevhodný slovník.

„Myslím, že dnešní reality televize – a ženy, které dnes dominují kultuře – jsou vůči sobě dost nepřátelské. Používají jazyk, který je opravdu nepřijatelný, krutý a nenávistný. Moc ráda vzpomínám na to, jak Carrie a ostatní ženy ze Sexu ve městě k sobě byly milé. To bylo to nejdůležitější,“ svěřila Sarah Jessica v rozhovoru pro časopis.

Nejen díky této roli, ale především právě díky ní, má dnes obrovskou sbírku bot. „Mám pořád všechny ty boty. Všechno, co jsem kdy nosila v nějakém filmu či televizním pořadu během života, je archivováno, ale osobně moc nenakupuji. Mám také docela malou šatnu. Je tam děsný binec! Na oko to vypadá dobře, ale všechno je nacpané ve všech rozích. Přítelkyně přijdou a podivují se: Ale já mám víc oblečení než ty, “ dodala matka dvou dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám