Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U královny Alžběty II. (†96) nahání vévodkyně Kate (42) už dlouho body svým umírněným a poslušným chováním. Ne vždy ale byla tak spořádaná jako dnes. S korunkou na hlavě se nenarodila, a tak si mohla bezstarostně užívat mládí podobně jako její vrstevnice.

Bujaré noci po londýnských klubech si vychutnávala i za vztahu s princem Williamem (41), mnohdy dokonce chodili pařit společně ve trojici s její sestrou Pippou (40). Například na jejich společném snímku z roku 2008, na němž má William pruhovanou košili a poněkud ovíněný výraz, usedali po pařbě v klubu Raffles do taxíku téměř ve čtyři hodiny ráno.

Mezi další oblíbená místa nejen Kate, ale i celebrit, místní smetánky a zlaté mládeže, se řadí bary Whisky Mist, Club Boujis, restaurace La Bouchee či proslulý Mahiki klub ve čtvrti Mayfair. Tam zažila vévodkyně, známá ještě pouze jako Kate Middleton, nejvíce večírků. U některých jejích návratů domů byli přítomni i paparazzi a vy se nyní můžete podívat, jak veselá při nich princezna bývala...

Reklama

Další články

Načítám