Hlavní obsah
Článek

Měl to být rok, do něhož Iveta vstoupí jako šťastně vdaná žena, která překonala nejhorší časy a plná energie se vrátí na hudební scénu. Po prvních dvou měsících to ovšem vypadá, že ani letos se její sen nesplní.

Loni si Iveta Bartošová (47) prožila absolutní dno i okamžiky, po nichž touží každá svobodná žena. Divokou jízdu v bezvědomí vystřídala svatba, už se zdálo, že má nakročeno k absolutní očistě a před padesátkou to dotáhne až na vrchol. V závěru roku se jí vrátil zářivý úsměv, k jehož docílení nepotřebovala žádné podpůrné prostředky, a zdálo se, že jí to dokonce začíná opět ladit i hlasově.

Nový rok pro ni ovšem neodstartoval příliš šťastně. Věčná pacientka zavítala na zubní kliniku, kde chtěla dát do pořádku svůj chrup. Operace jí ovšem způsobila bolesti, kvůli nimž se opět uzavřela ve své uhříněvské pevnosti, odkud vyslala do světa zprávy o tom, jak ji manžel Pepa vykrmuje vývarem.

Z fotografií bylo ovšem zřejmé, že Iveta o sebe opět přestala dbát. Předstírané domácí štěstí nepůsobilo na rozdíl od jejího utrápeného výrazu příliš přesvědčivě a Bartošová odhalila i šediny na zanedbaných vlasech.

K pokusu o zlom došlo v polovině února, kdy se nejznámější playbacková zpěvačka objevila na diskotéce v Karlových Varech. Její vystoupení ovšem vzbuzovalo rozpaky a nasvědčovalo tomu, že Iveta opět není ve formě a její mysl je ovlivněna alkoholem či léky. V západočeských lázních stačila oslavit i Valentýna a dopřála si polibek přímo na kolonádě. Ten však v jejím těle nevyvolal zdaleka tolik endorfinu jako sklenička sektu. Při romantickém přípitku byla Iveta skutečně šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám