Hlavní obsah
Článek

Možná se to někomu bude zdát nepravděpodobné, ale Ben Cristovao (36) je Čech jako poleno. Ty, kdo ho blíže znají, nepřekvapí, že se černoušek předvedl v typicky mysliveckém úboru.

Jak k tomu došlo, že se zpěvák známý z první ČeskoSlovenské SuperStar octnul na honu? Cristovao se svým týmem momentálně pobývá na mysliveckém zámečku v Niměřicích u Mladé Boleslavi, aby zde vypiloval program svého připravovaného turné. Našla se ale taky malá chvilka na zábavu, a tak si Ben v pravém mysliveckém oblečku vyrazil na hon v místní oboře a svým vzezřením určitě pobavil kdejakou veverku na stromě i tamního pana myslivce. K životu na zámku ale tahle kratochvíle rozhodně patří a Ben si ji nechtěl za žádnou cenu nechat ujít.

Další legráckou vzešlou ze soustředění je parádní cover písně Love Foolosophy, který společně s frontmanem Ezym Ben Cristovao nazpíval. Zatímco originální autor písně Jay Kay ze skupiny Jamiroquai se ve volných chvílích nejraději prohání rychlými auty (zpěvák má například početnou sbírku aut značky Ferrari), Ben Cristovao oproti tomu loví v jiných vodách a na soustředění vyrazil s Ladou Nivou.

Související témata:
Myslivci

Reklama

Další články

Načítám